• image
 • BIBE VAUCER 10
 • image
 • image
 • netam
 • ТОЛОВСКИ
 • image
 • УСКЦ БОЈО АНДРЕСКИ
 • AL DEMIK
 • VEMA KRISTAL
 • image
 • image
 • A&F COMPANY
 • meblo plus
 • evropski univerzitet
 • city
 • ifortuna
 • image
 • radio life
 • rudi kompani
 • image
 • DL Konkord
 • DENTA ES
 • ендомак
 • ZVS
 • BB INZINERING
 • Mollar
 • ETERNA DENT
 • DENTOMEDIKAL
 • Лотус
 • Art mebel
 • AQUA LINE
 • IN BROKER
 • FBE
 • STILKOM
 • PANEVROPA
 • MAKTREND
 • kineskirestoran
 • MOTOTREJD
 • HRISTOVI INZ
 • MERIAN AS

ОЧНИ ОРДИНАЦИИ

Add your listing here

OCEN LEKAR, OCNO, OCNA ORDINACIJA, OCNI ORDINACII, OCNI PREGLEDI,ОЧЕН ЛЕКАР,ОЧНО,ОЧНА ОРДИНАЦИЈА,ОЧНИ ОРДИНАЦИИ,ОЧНИ ПРЕГЛЕДИ,OCNA ORDINACIJA SKOPJE, OCNA ORDINACIJA MAKEDONIJA, SKOPJE OCNA ORDINACIJA, MAKEDONIJA OCNA ORDINACIJA, СКОПЈЕ ОЧНA ОРДИНАЦИJA, МАКЕДОНИЈА ОЧНA ОРДИНАЦИJA, ОЧНA ОРДИНАЦИJA МАКЕДОНИЈА, ОЧНA ОРДИНАЦИJA СКОПЈЕ

RE - MEDICA

Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7- ми април 2005 година. Во текот на своето работење, се потврдија основните постулати за квалитетна и одговорна здравствена заштита на граѓаните. Како врвна здравствена установа, Ре-медика, со својата деловна политика негува низа вредности. Првенствено е фокусирана кон пациентите (промовирање, негување и унапредување на здравјето), вработените (односот кон вработените, меѓу вработените, тимско работење), вклучување во процесот на управување, а со својот однос кон општествените збиднувањ...повеќе >


Address:16.та Македонска Бригада број 18, Skopje, Makedonija

www:      www.remedika.com.mk

CORNEA MEDICA

Поликлиниката за очни болести “КОРНЕА МЕДИКА” е современа медицинска установа со врвен

тим и со најсофистицирана опрема и простор според сите светски стандарди. Ние тежнееме да

постигнеме врвен квалитет, да понудиме најдобра услуга и да станеме најдобри во регионот.

Листата на услуги ги опфаќа сите постоечки офталмолошки услуги со особен осврт на рано

откривање и третирање на прематурна ретинопатија, односно ретинопатија кај недоносени

бебиња. Со таа проблематика работи обучен тим кој се служи со најсовремената опрема како што

е црвениот ласер Iridex ...повеќе >


Address:15-ти Корпус 1a, Скопје, Македонија

www:      corneamedica.mk

SISTINA OFTALMOLOGIJA

Поликлиниката за очни болести Систина Офталмологија, со својата врвна технологија, најсовремените дијагностички методи и искусниот тим овозможува високопрофесионален пристап во грижата за вашите очи и во решавањето на проблемите со видот.Нашиот предизвик е да ја зачуваме функцијата на видот на пациеонтите со навремено дијагностицирање на болестите на очите и со нивно лекување - како со стандардните очни помагала (очила и леќи), така и со комплицирани оперативни зафати.Со комплетно опремените ординации, со кабинетот за функционална дијагностика, за периметрија, ултразвук, флу...повеќе >


Address:ул: „Лондонска“ бр.19, Скопје, Македонија

www:      www.sistinaoftalmologija.mk

tel:        (02) 30 97 000,070 351 008
e-mail:
Vizia

Визиа е првата приватна хирушка очна клиника во Македонија, основана во фебруари 2002 година. Од појавувањето на Визиа се сменија стандардите во очната хирургија во Македонија во полза на пациентите. Воведовме нови техники и операции кои до тогас не постоеа:како Excimer Laser - Laserska Korekcija na Dioptrija (LASIK) – за првпат во Македонија и заради кои пациентите мораа да одат да се оперираат во странство. Го подигнавме квалитетот на услугите, на прегледите и на операциите на многу високо ниво дури и за западни стандарди, со помош комплетна компј...повеќе >


 • em dizajn
 • image
 • PREMIJA 90
 • kristina damil
 • sigma dent
 • image
 • kislorod
 • antena
 • blizoo
 • Resoran Vodenica
 • image
 • skopski merak
 • skopje hotel
 • SRCE
 • ad mebel
 • alfa
 • tac
 • atlantik fm
 • MAKMIST
 • bimaks plus
 • evromedika
 • termalkonfort
 • Д-р Милошевиќ
 • H20
 • ABC rent a car
 • колбико
 • ju sm
 • DAVOR
 • nikov mebel
 • Tentorium
 • novoselski
 • infloor
 • dermaplus
 • ГЛОБАЛ
 • vives
 • pekabesko
 • NAROM
 • image
 • VISICKI
 • GEKO
 • image
 • image
 • NEURO
 • TEHNOGUMA
 • дреам мебел
 • image