Start 01.04.2013

Total visitors: 16355116

  • image

КУРСЕВИ

Add your listing here

CENTAR ZA STRANSKI JAZICI VO SKOPJE

ШКОЛО ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ ВО СКОПЈЕ, ГЕРМАНСКИ И АНГЛИСКИ ЈАЗИК, CENTAR ZA STRANSKI JAZICI VO SKOPJE , SKOLO ZA STRANSKI JAZICI VO SKOPJE, STRANSKI JAZICI VO SKOPJE, GERMANSKI I ANGLISKI JAZIK VO SKOPJE, KURSEVI ZA ANGLISKI, KURS PO GERMANSKI, СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ, КУРСЕВИ, ОБУКА, ШКОЛИ, STRANSKI JAZICI, KURSEVI, OBUKA, SKOLI, ЕДУКАЦИЈА,PREDAVANJA,KOLEDZ,OBRAZOVANIE, ПРЕДАВАЊА, КОЛЕЏ, ОБРАЗОВАНИЕ,

ALFABET - Училиште за странски јазици

ИМАМЕ ПОДГОТВИТЕЛНИ

КУРСЕВИ ЗА TOEFL


 Часовите ги држи дип.проф.по англиски јазик

Елизабета Јамандиловска (контакт: 070 228-526)


 Училиштето одржува курсеви за возрасни и деца по:  Англиски јазик, Германски јазик , Италијански јазик (од 16 год. нагоре), Шпански јазик (од 16 год. нагоре), Албански, Турски.

КУРСЕВИТЕ започнуваат со настава од 15-ти септември а запишувањето започнува од 1-ви септември....MORE...


Address:Партизански Одреди, бр.91, Скопје, Македонија

www:      www.alfabet.mk

tel:        02/ 15 105
fax:       02/ 30 52 100
e-mail:
ОБУЧНИОТ ЦЕНТАР  АКАДЕМИЈА ЛЕОНТИЌ

 

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО  ОБУЧНИОТ ЦЕНТАР „АКАДЕМИЈА ЛЕОНТИЌ“

 

Нашата цел е да го споделиме нашето знање и искуство стекнато низ пракса и работа, а воедно и развој на занаетчиството и оживување на изумрените техники на работа од областа на личните услуги.

 

Преку обучниот центар, курсевите и многуте програми и модули што ги креиравме за вас, ќе има...MORE...


Address:Partizanski Odredi 43, Skopje, Makedonija

www:      sites.google.com/site/leonticacademyeuprojects/home

tel:        +389 70 227 684
fax:       +389 2 3216 153
e-mail:

АНИМА Popular

Посетено: 436461

АНИМА

АНИМА е приватна фирма која прва во Македонија започна со производство на мултимедијални компјутерски курсеви

Од пионери во мултимедијата прераснавме во лидери, со повеќе десетици издадени наслови наменети за самостојно учење на компјутерските вештини и за работа со најпопуларните програми, како и за учење странски јазици. 

Не ги заборавивме ниту најмладите, за кои подготвивме дискови со едукативни игри, со кои децата истовремено се забавуваат и учат. Тоа се првите компјутерски игри на македонски и на албански јазик воопшто во светот! 

Заради сe поголемата примена на интернето...MORE...


Address:Божидар Аџија бр.1 стан 9, Skopje, Makedonija

www:      anima.com.mk/multimedia

tel:        +389 2 27 84 084
fax:       +389 2 27 84 084
e-mail:
АПОЛО – Јазично Образовен Центар

Повеќе од 13 години Јазично-образовниот центар АПОЛО е Ваш партнер во изучувањето на странските јазици. Кај нас слушателите се стекнуваат со знаења кои потоа можат да ги имплементираат во понатамошната професионална кариера, како и во приватниот живот. Самото постоење од 13 години укажува на квалитетот на нашите услуги.
Нашиот кадар е високо специјализиран за германскиот јазик, кој ни е број еден во однос на посетеноста, како и за англиски, грчки, италјански, француски, кинески, словенечки јазик и сите други светски јазици по потреба. 
Нудиме интензивни и семестрални курсеви за сите возрасти, специјализирани курсеви (д...MORE...


Address:bul. Kliment Ohridski br. 43A-2, Skopje, Makedonija

www:      www.apolo.com.mk

tel:        078/417-776; 075/852-326
fax:       +389 2 3290 883
e-mail:
Работнички Универзитет “Кочо Рацин“ - Скопје

Работничкиот универзитет „Кочо Рацин“ – Скопје ги датира своите почетоци уште во далечната 1953 година. Во текот на нејзиното долго постоење Универзитетот значително придонесе во обуката и преквалификацијата на разни професии и занимања на стотици раѓани од Скопје и Републиката. Со организирање на разни курсеви за странски јазици за деца, младинци и возрасни, РУ „Кочо Рацин“ е институција, која што оди во чекор со новите интереси и потреби на граѓаните, како и на македонскиот пазар за работна сила. Oрганизирање курсеви за најразлични занимања, вештини. РУ „Кочо Рацин“ – Скопје е ориентиран кон модерните и голбални промени што се случуваат од неодамна, ги следи технолошките достигнувања на...MORE...


Address:Ул. Моша Пијаде бб, 1000 Скопје, Скопје, Македонија

www:      www.rukocoracin.mk

tel:        ++389 (0)2/3163 318, 3163 413
fax:       ++389 (0)2/3161 224
e-mail:

. Popular

Посетено: 429014

...


MORE...


.. Popular

Посетено: 429012

...


MORE...


... Popular

Посетено: 429168

...


MORE...


ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ Popular

Посетено: 407867

ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ, КУРСЕВИ ЗА АНГЛИСКИ, КУРСЕВИ ЗА ГЕРМАНСКИ, КУРСЕВИ ЗА ФРАНЦУСКИ, КУРСЕВИ ЗА ИТАЛИЈАНСКИ, КУРСЕВИ ЗА ШПАНСКИ, КУРСЕВИ ЗА ГРЧКИ ЈАЗИК, КУРСЕВИ ЗА АЛБАНСКИ, МАКЕДОНСКИ ЗА СТРАНЦИ,CENTAR ZA STRANSKI JAZICI, KURSEVI ZA ANGLISKI, KURSEVI ZA GERMANSKI, KURSEVI ZA FRANCUSKI, KURSEVI ZA ITALIJANSKI, KURSEVI ZA SPANSKI, KURSEVI ZA GRCKI JAZIK, KURSEVI ZA ALBANSKI, MAKEDONSKI ZA STRANCI,

...


MORE...


CENTAR ZA STRANSKI JAZICI Popular

Посетено: 407959

CENTAR ZA STRANSKI JAZICI, KURSEVI ZA ANGLISKI, KURSEVI ZA GERMANSKI, KURSEVI ZA FRANCUSKI, KURSEVI ZA ITALIJANSKI, KURSEVI ZA SPANSKI, KURSEVI ZA GRCKI JAZIK, KURSEVI ZA ALBANSKI, MAKEDONSKI ZA STRANCI, ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ, КУРСЕВИ ЗА АНГЛИСКИ, КУРСЕВИ ЗА ГЕРМАНСКИ, КУРСЕВИ ЗА ФРАНЦУСКИ, КУРСЕВИ ЗА ИТАЛИЈАНСКИ, КУРСЕВИ ЗА ШПАНСКИ, КУРСЕВИ ЗА ГРЧКИ ЈАЗИК, КУРСЕВИ ЗА АЛБАНСКИ, МАКЕДОНСКИ ЗА СТРАНЦИ,

...


MORE...


Site Meter
FOR PUBLIC!