Start 01.04.2013

Total visitors: 16264809

  • image

КРИСТИНА ДАМИЛ Popular

GOOGLE MAP back

 

АКЦИЈА - КОЖНИ ГАРНИТУРИ

САЛОН ВО УСЈЕ

САЛОН ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

КОЖНИ ГАРНИТУРИ

ГАРНИТУРИ ОД ЕКО КОЖА ( ТРОСЕДИ )

ДНЕВНИ ПРЕСТОИ

СПАЛНИ СОБИ, ДРВЕНИ КРЕВЕТИ

ДЕТСКИ СОБИ И ПЛАКАРИ

КУЈНИ И МЕБЕЛ ЗА ХОДНИЦИ

ТРПЕЗАРИИ, МАСИ И СТОЛИЦИ  

КРИСТИНА ДАМИЛ е трговско претпријатие кое се бави со трговија на мебел од домашно и странско производство.

Производите се увезуваат од познатите странски фирми:  Каза Италија - Србија, Матис - Србија, Матисмебел - Србија,Тахирович - Србија, Мита - Србија, Филиповиќ - Србија, Дрвопродукт Коциќ - Србија, Додиќ - Србија, Миленбос - Србија, Дрвопромет - Србија, ВапексС- Дрим - Србија,Пегасус - Србија, Вин - Србија.

КРИСТИНА ДАМИЛ исто така соработува и со домашните производители на мебел АЛ МАК и ИНТЕР ЕКСПОРТ од Струмица, Махагони од Куманово и други фирми.

Ние се наоѓаме во Ѓорче Петров на раскрсницата после општината Ѓорче Петров на патот кон Тетово. На површина од 2000 квадратни метри се наоѓаат салоните кадешто можете да изберете се што е потребно за вашиот дом.

Од  25.09.2013 година на улица Првомајска бб е отворен и нашиот втор  изложбен салон на површина од 3400 квадратни метри каде што може да се погледнат сите производи од нашите добавувачи.

Мебел

KANCELARISKI MEBEL, KANCELARISKA FOTELJA, KANCELARISKA OPREMA, КАНЦЕЛАРИСКИ МЕБЕЛ, МАСА ЗА СОСТАНОЦИ, КАНЦЕЛАРИСКИ ФОТЕЉИ, КАНЦЕЛАРИСКА ОПРЕМА, KANCELARISKI MEBEL SKOPJE, KANCELARISKI MEBEL MAKEDONIJA, КАНЦЕЛАРИСКИ МЕБЕЛ СКОПЈЕ,

31569.jpg
КРИСТИНА ДАМИЛ - BiznisMap
КРИСТИНА ДАМИЛ - BiznisMap
КРИСТИНА ДАМИЛ - BiznisMap
КРИСТИНА ДАМИЛ - BiznisMap
КРИСТИНА ДАМИЛ - BiznisMap
КРИСТИНА ДАМИЛ - BiznisMap
КРИСТИНА ДАМИЛ - BiznisMap
КРИСТИНА ДАМИЛ - BiznisMap
КРИСТИНА ДАМИЛ - BiznisMap
КРИСТИНА ДАМИЛ - BiznisMap
Address:
Ѓорче Петров 117, Skopje, Makedonija, 1000
tel:        
+389 2 20 50 755
fax:       
+389 2 24 01 250
e-mail:
Map
Site Meter
FOR PUBLIC!